Hvala za čestitke ob nagradi za Slovenko leta 2020

Mar 31, 2021

Kot je neprecenljiva nagrada kipec Ženske, so tudi neprecenljive vse vaše čestitke, ki sem jih prejela. Iskrena hvala za vsak klik na številko 11 in za vsako glasovnico, ki ste jo poslali po pošti.

In kot so zvenele besede odgovorne urednice revije Zarja ga. Melita Berzelak ob napovedi Slovenke leta; “… zanjo se zdi, da jo še posebej dobro opišejo tiste znane besede, nikoli, nikoli, nikoli ne obupaj. Po mnogih preizkušnjah je spoznala, da smo vredni, takšni, kakršni smo. Nikoli ni dovolila, da bi drugi odločali o njeni usodi in danes pravi, naučimo se ceniti drugačnost…”


Iskrena hvala, ker verjamete vame.

Natalija


Draga Natalija!

Že ko sem videla nominacijo za Slovenko leta, sem bila zelo vesela, saj se mi je zdela pomembna stopnička za vključevanje gluhih v svet slišečih ter neka potrditev trudu in prizadevnosti, ki ga tolmači vlagate. Danes pa me je presenetila še boljša novica.

Iskrene čestitke za prejet naziv Slovenke leta 2020 v imenu celotne ekipe NLB.

Prijeten dan in veliko zadovoljstva želim,

Ana, Komuniciranje, tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi NLB d.o.o.


Iskrene cestitke! V veliko cast mi je, da sem bila povabljena, da podprem tvojo kandidaturo. Naj te boža ta naslov!

Ajda Rooss, Lutkovno gledališče ljubljanskoJutro:) čestitke Natalija! Več kot zaslužen naziv, ki je le potrditev, kako čudovit človek si! Uživaj dan 🙂


Dobro jutro Natalija! Ob jutranji kavici berem članek o Slovenki leta … Čestitam!!! Vesela in ponosna sem na vas in vaše delo. Želim vam en krasen dan!


Draga Natalija, 

nekako sem čutila, da se bo razpletlo tako, kot se je. 😉 Iskreno sem vesela za tvoj uspeh in da si del naše ekipe! 

Predvidevam, da te bodo sedaj povsem zasuli novinarji, ko pa se medijski prah nekoliko poleže, bom vesela, če boš našla urico za krajši intervju. 

Uživaj v teh posebnih dneh,

Daša, Zgodba, ki povezuje, KVS Slovenija

Draga Natalija,

iskreno in iz srca vam še enkrat čestitam ob vašem nazivu?!  

Delo, ki ga tako uspešno opravljate, je vaše poslanstvo. Nagrada oz. podelitev naziva pa je le potrditev in priznanje za trud in požrtvovalnost, ki ju vnašate v delo. Obojega sem deležna tudi jaz! Vaši koraki, odločitve, dosežki in uspehi bodo za marsikoga navdih. Le tako naprej! Vesela sem za vas!

V priponki vam pošiljam pesem meni tako ljube glasbenice Gaby Moreno  – še ena močna ženska, ki sledi sebi (tako kot vi).

Želim vam, da uživate in podoživljate vaš uspeh še vsaj do konca tedna.


Čestitke in moj poklon tebi in delu, ki ga opravljaš s srcem. Vesel sem, da te poznam in da ti je uspelo. Verjela si vase, mnogi nismo. Upam, da te vidim še kje, da premakneš še kakšno goro v tem svetu neenakosti ljudi. Srečno in srčno po tvoji poti še naprej želim.


Celotna prireditev vam je na voljo za ogled na spodnji povezavi (tudi v znakovnem jeziku).

Revija Jana je z mano naredila intervju. Preberite si ga tukaj.

SKUPAJ RAZGRNIMO VAŠ NOTRANJI ZEMLJEVID

Pokličite me ali mi pošljite sporočilo.

Pin It on Pinterest